كارشناس مواد آشاميدني و  بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد توصيه كرد: ماست پاستوريزه در دماي 5 تا 7 درجه در يخچال نگهداري شود. ماست را مي توان تا 15 روز داخل يخچال نگهداري نمود .

كارشناس مواد آشاميدني و  بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد توصيه كرد: ماست پاستوريزه در دماي 5 تا 7 درجه در يخچال نگهداري شود. ماست را مي توان تا 15 روز داخل يخچال نگهداري نمود .

رضا موركيان در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا يزد، در مورد نگهداري مواد لبني اظهار كرد: شير پاستوريزه به دليل حمل و نقل ممكن است در مغازه ها ممكن است در شرايط مناسبي نگهداري نشود، دو تا سه روز بايد نگهداري شود و اين در حالي است كه اگر شير پاستوريزه بلافاصله داخل يخچال قرار گيرد تا يك هفته مي توان نگهداري نمود.

 

وي ادامه داد: پنير پاستوريزه نيز الزاما بايد داخل يخچال نگهداري شود. همان گونه كه روي بسته پنير هم ذكر شده به مدت 5 تا 6 ماه مي توان در يخچال نگهداري كرد. پنيرهاي پاستوريزه كه رسيده باشد به شرط اينكه آلودگي نداشته باشد، تا يك سال مي توان داخل يخچال نگهداري كرد.

 

اين كارشناس بيان كرد: با توجه به اينكه ميزان ماندگاري‌ كشك روي آن نوشته شده، به مدت 6 ماه تا يك سال نگهداري شود و تا زماني كه درب آن باز نشده باشد و در معرض آفتاب قرار نگيرد مي توان بيرون از يخچال نگهداري نمود ولي در صورتي كه درب آن باز شود، داخل يخچال به مدت 24 تا 48 ساعت مي توان نگهداشت.

 

موركيان توصيه كرد: ماست پاستوريزه در دماي 5 تا 7 درجه در يخچال نگهداري شود. ماست را مي توان تا 15 روز داخل يخچال نگهداري نمود و اگر بيرون از يخچال باشد ترش مي شود.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا